Last Updated:

Today:

The Movies of Bud Spencer and Terence Hill

Index Deens Index Nederlands Index Engels Index Fins Index Frans Index Grieks Index Zweeds Index Spaans Index Italiaans Index Hongaars Index Duits
Go to Index
Local Time:
What is new?
Ga naar mijn Persoonlijke Pagina's Open surfboard Welkom op de nieuwste locatie van The Movies of Bud Spencer & Terence Hill op http://www.xs4all.nl/~hopmans/BudhillNL.htm
Click here if you're trapped in a frame This page in English / Deze pagina in het Engels Statistics of this page
Ik vind films met Bud Spencer en Terence Hill al een lange tijd leuk. Ik zag mijn eerste films op de Duitse televisiezenders. In die dagen verstond ik nog geen Duits, maar de films amuseerden me wel. Ik moet hier even bij vertellen, dat de Nederlandse zenders nauwelijks Bud Spencer & Terence Hill films uitzonden.
Later op de middelbare school leerde ik Duits, waardoor ik ook de dialogen kon volgen. De films werden er enkel leuker door.
Dit was in het kort het verhaal van hoe ik een fan werd...
Een irritatie die ik al verschillende keren ben tegengekomen is het niet herkennen van een titel. De films zijn namelijk uitgebracht in verschillende talen (Italiaans, Engels, Duits enzovoort) en dat maakt het moeilijker een film te herkennen.
Daarom probeer ik zoveel mogelijk titels te verzamelen van elke film die Bud Spencer en Terence Hill hebben gemaakt.

Enige aanvullende informatie is ook beschikbaar (plaatjes, casts en beschrijvingen).

Big Man: an unusual insurance

Ga naar...


Specials


Eindelijk! Meer informatie zal op deze homepage gezet worden. Ik had de laatste maanden nauwelijks tijd en zelfs nauwelijks internetverbinding. Maar nu heb ik een baan en toegang tot internet, dus laat ik maar weer aan het werk gaan!
Misschien is het je opgevallen (het is moeilijk te missen) dat deze pagina's weer op een nieuw adres zijn ondergebracht. Hopelijk voor altijd...


Virtual Weapon is de titel van de nieuwste film van Terence Hill, uit 1996 onder regie van Anthony M. Dawson. Het script is geschreven door Ferdie Pacheo and Jess Hill. Terence Hill speelt de rol van detective Skimms, die terugkeert naar Miami na zeven jaar in Washington te hebben gezeten. Niet enkel wacht op hem een oude collega, Mike Davies (gespeeld door Marvin Hagler), maar ook enkele criminelen: een bom verandert de computerexpert Skimms, die jaagt op de bom-expert Van Axel in een computerhologram. Van Axel ontvoert Lily, de dochter van Mike Davies, om hem te dwingen te stoppen met zijn speurtocht naar Van Axel. Lily kan virtuele Skimms sturen met haar joystick om deze naar zijn doel te leiden.


Deze pagina heeft een nieuw gezicht zoals je kunt zien. Ik hoop, dat deze pagina nu makkelijker is te gebruiken voor wat nieuws (als je een stukje wilt schrijven is dat prima) en om je naar de juiste pagina's te helpen. Als je suggesties of opmerkingen hebt, mail me dan.


   Victor Hopmans, de webmaster.


Watch out, we're madGo to Index

What is new?

Go to Index per Language

Search Engine

Where to buy?

Go to Links

Directors & Composers

Requests

Send an E-mail


Credits
  • Credits voor alle Hongaarse titels gaat naar Zsolt Szaniszlo.
  • Ik wil ook Willem-Johan van de Beek bedanken, die me hielp aan enige screenshots en me ook hielp met ideeën voor mijn homepage. Bedankt!
  • Ook mijn dank aan Harald Lausegger, die me hielp enige fouten te corrigeren en me enige aanvullende informatie gaf (casts).
  • Tevens bedankt Marc Pignol voor het geven van een aantal Franse titels.
  • Heel veel dank aan Maria-Elena LaFlam die me een heleboel covers van Terence Hill films heeft ingescand.
  • Veel dank aan Tina Holt voor de bijdrage van een aantal Deense titels.
Als je me wilt helpen met deze pagina, vind ik dat natuurlijk prima; mail me gewoon.
(Voor mensen die zich afvragen of ik ook nog werk aan deze pagina's; het antwoord is "ja" - verrast? :) )


Bud Spencer & Terence Hill: Crime Busters

Muziek op een pagina bevalt meestal wel, vooral de muziek van 'jouw' film. Het probleem met redelijke tracks is de grootte. Daarom heb ik besloten het zogenaamde MP3-formaat te gebruiken, dat een goede kwaliteit muziek levert en toch slechts een kleine ruimte op de harde schijf nodig heeft. Om deze muziekbestanden te beluisteren heb je een MP3-speler (MP3-player) nodig. Ik raad WinAmp aan, die geheel gratis is.
Klik hier om naar de WinAmp download pagina te gaan.

Luister naar de muziek... Einde van de titelsong van They Call Me Trinity
when you see him with his gun...

Waar te kopen?

Verschillende mensen willen graag een Bud Spencer en/of Terence Hill film aanschaffen via het Internet. Er zijn inderdaad plaatsen op het Internet waar deze films verkocht worden. Het is echter de kunst de juiste plaats te vinden. Om iedereen die een film zoekt een handje te helpen, heb ik een Waar Te Kopen pagina opgezet. Als je een film zoekt, zou ik daar zeker eens even gaan kijken.
Omdat er ook fans zijn die films willen verkopen of ruilen, bevat deze database ook een Verzoeken Pagina/Requests Page.Weet jij meer?
Als je ziet, dat bepaalde informatie fout is of als je meer informatie hebt, mail me dan aub.

Bud Spencer als Rizzo (The knock out cop) Zoek je film!
Zoek in de index voor de film die je niet kent en ontdek hoe de film heet in de andere talen. Misschien herken je de film nu wel!
Statistics
Laten we eens wat "statistiek" bedrijven. Deze database bevat 134 films (54 met alleen Bud Spencer, 63 met enkel Terence Hill, en 19 met beiden).
Het aantal titels is veel meer: al 508! Om preciezer te zijn, de hoogste getallen zijn: 158 Engelse titels (30.5%), 123 in Duits (23.0%), en 103 in het Italiaans (20.4%). De meeste titels zijn van Bud Spencer films: 218 (42.9%). Deze database bevat 166 titels van Terence Hill films (32.7%), en 124 titles van films met beiden (24.4%).

Ga naar het begin


Sign My Guestbook Guestbook by GuestWorld View My Guestbook


  Go to Home of The Bud Spencer & Terence Hill Webring
Member of
The Bud Spencer & Terence Hill Webring
This page is created by: Victor Hopmans.

[Previous] [Next]

[Previous 5 Sites] [Skip Previous] [Skip Next]
[Next 5 Sites] [Random Site] [List Sites] [Home]

PREVIOUS NEXT
Join The Bud Spencer & Terence Hill Webring


[The Movies] [Index] [Index Per Language] [Links] [1950-59] [1960-69] [1970-79] [1980-89] [1990-99] [Unknown] [Legend] [New] [Where to buy] [Directors & Composers] [Requests] [Search] [Biographies] [The Column] [The Gallery]

© V. Hopmans, 1998.
WWW pages are publicly accessible. However, publication on the web does not imply that this work becomes your property or is in the public domain. Reproduction of these pages or parts thereof is restricted to personal use only. For all other purposes the permission of the author is required.